ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ Φ.Ε.Π.

FEP Vet Center

Κτηνιατρείο του Συλλόγου "Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου"

Ποιοί είμαστε

 

Το Κτηνιατρείο του Συλλόγου

« Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου »

είναι ένα πρωτοποριακό και μοναδικό έργο πανελλαδικά

που δημιουργήθηκε το 2017 αποκλειστικά

από δωρεές και εθελοντική εργασία

 

 

Μεγαλώνει. Προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη λύση που να τους βοηθάει όλους. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας...

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ A.Π.Θ.

Επιστημονικός υπεύθυνος

 

Κωστής Κοσένας

Δέσποινα Καλογεροπούλου

Παναγιώτης  Μιαούλης

η ομάδα μας

 εθελοντές και φίλοι @ Κτηνιατρείο Φ.Ε.Π.


Υπεύθυνος Προμηθειών

Φροντίδα ζώων


 

Σκοπός του είναι να προσφέρει  τις καλύτερες κτηνιατρικές υπηρεσίες, με άριστο εξοπλισμό, με επιστημονική κατάρτιση και αίσθημα ευθύνης απέναντι στο ζώο και τον κηδεμόνα

Το αγαπημένο σας ζώο αξίζει την καλύτερη φροντίδα

Oσο μας εμπιστεύεστε την περίθαλψη του, το Κτηνιατρείο ΦΕΠ -ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητές του - μπορεί:

  • να προσφέρει δωρεάν περίθαλψη και στείρωση στα αδέσποτα ζωα

  • να προσφέρει υπηρεσίες δωρεάν ή  με συμβολική τιμή στα κατοικίδια ατόμων χαμηλού εισοδήματος ή ανέργων

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Φ.Ε.Π."

Υπεύθυνη Διοίκησης

Πως το φτιάξαμε

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΒΗΜΑΤΑ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ όλους μας  στον αγαπητό φίλο μας, Κτηνίατρο Αλέκο Ρώτα η βοήθεια του οποίου ήταν καθοριστική και πολύτιμη στα πρώτα βήματα του Κτηνιατρείου μας  το 2017 για τους 8 πρώτους μήνες της λειτουργίας του. Μαζί του ξεκινήσαμε, προχωρήσαμε και ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια. Αλέκο σ ευχαριστούμε και σ αγαπάμε.

*Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εθελόντρια βοηθό κτηνιάτρου από τη Γαλλία Νastassja Renard η οποία ήταν η πρώτη που έσπευσε να μας βοηθήσει τον Απρίλιο του 2017 που ανοίξαμε τις πόρτες του Κτηνιατρείου φέρνοντάς μας ελπιδες και δωρα για τα αδεσποτάκια μας. Συνεχίζει στο πλευρό μας.

 Ο κτηνίατρος Philippe Berthelier @ Kτηνιατρείο ΦΕΠ

 Ο Γάλλος κτηνίατρος Philippe Berthelier για τρεις συνεχομενες χρονιες 2018, 2019 και 2020 προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του επι 3 μήνες στο κτηνιατρείο μας στη Νάουσα της Πάρου.

Πρόκειται για μια χορηγία του μεγάλου Γαλλικού Ιδρύματος «Fondation Assistance Aux Animaux» (Ίδρυμα Βοήθεια στα Ζώα) προς το Σύλλογο "Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου" και το Κτηνιατρείο ΦΕΠ.

Το ίδρυμα λειτουργεί και έχει αξιόλογο έργο για την προστασία των ζώων για πάνω από 80 χρόνια στη Γαλλία, διαθέτει 5 καταφύγια αδέσποτων σε όλη τη χώρα, 5 φιλοζωικά κτηνιατρεία, 5 πανσιόν ηλικιωμένων σκύλων και γατών και μια φάρμα ζώων για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Ο Philippe Berthelier είναι απόφοιτος της Kτηνιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου ULG Liège – Belgique, έχει πολυετή πείρα στην παθολογία και χειρουργική ζώων συντροφιάς, και είναι υπεύθυνος του Κτηνιατρείου του Ιδρύματος Fondation Assistance aux Animaux στη Μασσαλία από το 2004.

Ευχαριστουμε το Philippe για την αγαπη και την αφοσίωση στα αδεσποτα της Πάρου καθώς και το Ιδρυμα «Fondation Assistance Aux Animaux» γι αυτή την προσφορά του και την ενίσχυση του έργου μας.

4 Απριλίου 2020 🐕🐈✌️3 ΧΡΟΝΙΑ Κτηνιατρείο ΦΕΠ🍀🎉: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ για πρώτη φορά ανοίξαμε τις πορτες του κτηνιατρείου μας στη Ναουσα.
Από όλους εσας που μας εμπιστεύεστε τα ζώα σας, τους φίλους και τους εθελοντές παίρνουμε κουράγιο και δύναμη και συνεχίζουμε το έργο μας. Σας ευχαριστούμε ολους! 🙏🥰
 

Cecelia Kathleen Lee

KΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

DVM  Warsaw University

🐕😻 Good bye and welcome: Aποχαιρετίσαμε στις 30 Ιανουαρίου 2021 την Κατερινα και την Ελένη και καλοσωρίσαμε τον Κωστή και την Cecelia τους νεους κτηνιατρους μας που από 1η Φεβρουαρίου 2021 πήραν επίσημα πλεον τη σκυταλη της περίθαλψης στο Κτηνιατρείο ΦΕΠ.

 

Ευχαριστουμε 🙏 τα κοριτσια μας που φροντισαν όλα τα ζωάκια με αφοσίωση και αγάπη και που τώρα ανοιγουν γι αλλου τα φτερά τους.

 

Ευχομαστε 🤗 καλο ξεκίνημα στον Κωστή και στη Cecelia. Ειμαστε σίγουροι ότι με την επιστημονική τους κατάρτιση, την εμπειρία και με την αγάπη που έχουν για τα ζώα θα παρέχουν άριστη ιατρική φροντίδα.

 

*Στη φωτογραφία απο δεξιά Κωστής Κοσένας Κτηνιατρος ΑΠΘ νεος επιστημονικός υπεύθυνος Κτηνιατρείου ΦΕΠ, Κατερινα Κωνσταντουδάκη Κτηνιατρος ΑΠΘ πρώην υπεύθυνη Κτηνιατρείου ΦΕΠ, Δέσποινα Καλογεροπούλου Πρόεδρος Συλλόγου ΦΕΠ, Elda Molla Αντιπρόεδρος Συλλόγου ΦΕΠ, Παναγιώτης Μιαουλης μέλος ΔΣ Συλλόγου ΦΕΠ, διοικητικός υπάλληλος @ Κτηνιατρείο ΦΕΠ, Ελένη Ρακοπούλου πρώην βοηθός Κτηνιάτρου @ Κτηνιατρείο ΦΕΠ, Cecelia Lee Κτηνιατρος @ Κτηνιατρειο ΦΕΠ.

 

Χριστίνα Γκούμα


Υπεύθυνη Γραμματείας